Behandelingen

1. Gelaatsverzorgingen


proskin30
proskin60


proskinexpert
proskinexpertpricing


Cheers to happy skin ( Proskin 60 Expert met rugmassage ) 90 min / € 145,00Diepe gelaatsverzorging


Microneedling per sessie € 119,00

Microneedling is de huid de boodschap geven zichzelf te vernieuwen door middel van micro kanaaltjes in de verschillende huidlagen te maken in combinatie met lichte vibratie. Dit stimuleert de productie van collageen, elastine (bindweefsel) en andere genezingsprocessen. Hoge concentraties werkstoffen kunnen hierdoor dieper in de huid worden ingebrach

Wat is de werking?
Collageen is een essentiële proteïne die helpt de huid jong, stevig, glad en elastisch te houden. Door de (natuurlijke) afname van collageen in de huid treed huidveroudering op. Dit zorgt voor rimpels en maakt andere tekenen van veroudering nog zichtbaarder. Na een Microneedling behandeling wordt je huid direct aan het werk gezet om de natuurlijke wondheling te stimuleren, hierbij wordt collageen en elastine aangemaakt.

Microneedling in kuurverband
Normaal gesproken beginnen we met een kuur van drie behandelingen en kijken daarna of het gewenste resultaat behaald is. Als je nog niet helemaal tevreden bent, kunnen we nog één of meerdere behandelingen inplannen. Hoe snel de behandelingen elkaar mogen opvolgen is afhankelijk van de conditie van de huid. Bij microneelding is het niet zo “hoe sneller achter elkaar, des te beter en sneller het resultaat”. De huid heeft tijd nodig om zich op te bouwen en dus te verbeteren

Resultaat

 • Huid wordt gladder, zachter en steviger
 • Celdeling krijgt een boost
 • Huidstructuur wordt gelijkmatiger met fijnere poriën
 • Productie van collageen en elastine neemt ook toe , rimpels en fijne lijntjes nemen af
 • Zonschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes vervagen
 • Bij diepe, scherpe of verzonken (atrofisch) littekens, zullen de scherpe littekenranden afgevlakt worden.
 • Net als bij andere huidverbeterende behandelingen geldt, hoe meer behandelingen, hoe mooier het resultaat. Wij adviseren altijd een kuurverband van 6 behandelingen in 3 maanden.


Intensive Pro Power Peel per sessie € 119,00

In de Pro Power Peel werken we met natuurlijke zuren die de bovenste lagen van de huid verwijderen om zo de celdeling en –vernieuwing te stimuleren en verbeteren de textuur en uitstraling van de huid. We gebruiken verschillende formules met verschillende natuurlijke zuren en hoogactieve ingrediënten die een diep werkend en verbeterend effect op de huid hebben. Deze verschillende formules kunnen we binnen één behandeling toepassen door laag op laag te werken. Hierdoor pakken we in een keer meerdere huidzorgen aan. Een Pro Power Peel is een ideale behandeling voor veel verschillende huidzorgen variërend van het verminderen van tekenen van huidveroudering en hyperpigmentatie, het verbeteren van de huidtextuur en hydrateren van de huid.

Wat is het resultaat?
De meeste mensen zullen binnen drie behandelingen zichtbare resultaten ervaren, zoals minder rimpels en fijne lijntjes, minder onzuiverheden en een gladdere huidstructuur. De resultaten zijn mede afhankelijk van de huidconditie en met welke regelmaat je de Pro Power peeling ondergaat. In een Pro Power Peel worden geen extracties (verwijderen onzuiverheden) gedaan. Voor optimaal resultaat adviseren wij een week voor deze behandeling een ProSkin30 behandeling te boeken om je huid grondig te laten reinigen.2. Eyebrow/Lash tinting


Wimpers of wenkbrauwen kleuren € 15,00
Wimpers en wenkbrauwen kleuren € 25,003. Sugar face waxing


Het bestaat al eeuwen in het Midden-Oosten maar in Europa is het relatief nieuw: ontharen met suiker. Net als bij harsen ben je voor langere tijd van vervelende haren af, maar suikerontharen heeft nog meer voordelen.

 • het is minder pijnlijk, alleen haren en dode huidcellen worden verwijderd.
 • het is 100 % natuurlijk
 • minder kans op irritaties en allergie
 • zelfs geschikt voor huid met couperose, psoriasis of eczeem
 • het breekt de haren niet af, dus minder kans op ingegroeide haren
 • uiterst geschikt voor de meest gevoelige plaatsen

Wenkbrauwen € 10,00
Bovenlip of kin € 12,00
Wenkbrauwen en bovenlip € 20,00
Wenkbrouwen, bovenlip en kin € 22,00
Wenkbrouwen, bovenlip, kin en wangen € 28,00
Neus of oren € 12,00
Neus en oren € 20,004. Manicures


Esthetische manicure 20 min / € 20,00
Esthetische manicure met lakken 25 min / € 25,00
Restoring hand treatment 35 min / € 35,00

Een klassieke manicure uitgebreid met een zalige handmassage met een natuurlijke warme oliekaars van Sandelhout en citroën die op zijn beurt de huid gaat verzachten, hydrateren en rijkelijk voorzien van vitamines en mineralen. Ideaal als herstellende behandeling voor winterhanden of voor iemand die zeer droge handen heeft.

Gelish / Sopolish / semi-permanente nagellak 30 min / € 32,00

Dit is een eenvoudig aan te brengen gel ( zoals nagellak ) maar deze is veel sterker en steviger dan een klassieke nagellak. Het wordt aangebracht in verschillende laagjes ( base coat, color coat en top coat ). Elke laag wordt uitgehard in een LED-lamp. De gellak is eenvoudig te verwijderen met een soak off remover. ( Gemiddelde levensduur 14 dagen )

Gelnagels nieuwe set met verlenging 70 min / € 67,00
Gelnagels bijwerking 60 min / € 47,00

Gelnagels kunnen gebruikt worden voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagels. Voor een natuurlijke uitstraling zijn er drie lagen nodig. Elke laag wordt ook uitgehard onder een LED-lamp. Hierover komt er een topcoat die wekenlang een mooi en glanzend eindresultaat geeft. Het verschil met semi-permanente nagellak is dat gelnagels niet afweekbaar zijn. ( Gemiddelde levensduur 3-4 weken ).5. Pedicures


Medische pedicure 30 min / € 30,00
Luxe pedicure 50 min / € 50,00

Medische pedicure aangevuld met verfrissend voetbad, voetscrub en massage

Supplement lakken € 5,00
Supplement Sopolish / Gelish € 15,00
Medische kunstnagel vanaf € 15,00
Nagelbeugel vanaf € 23,006. Sugar body waxing


Het bestaat al eeuwen in het Midden-Oosten maar in Europa is het relatief nieuw: ontharen met suiker. Net als bij harsen ben je voor langere tijd van vervelende haren af, maar suikerontharen heeft nog meer voordelen.

 • het is minder pijnlijk, alleen haren en dode huidcellen worden verwijderd.
 • het is 100 % natuurlijk
 • minder kans op irritaties en allergie
 • zelfs geschikt voor huid met couperose, psoriasis of eczeem
 • het breekt de haren niet af, dus minder kans op ingegroeide haren
 • uiterst geschikt voor de meest gevoelige plaatsen

Onderbenen € 35,00
Bovenbenen € 35,00
Volledige benen € 67,00
Volledige benen inclusief bikinilijn € 70,00
Bikinilijn € 20,00
Braziliaans € 35,00
Oksels € 20,00
Armen € 27,50
Rug € 40,00
Schouders € 27,50
Buik of borst € 27,50
Buik en borst (weinig beharing) € 33,00
Buik en borst (dichte beharing) € 45,00
Buik, borst en schouders € 60,00
Nekharen € 20,007. Massages


Rugmassage met warme olie 30 min / € 40,00
Rugmassage met kruidenstempels 30 min / € 45,00
Abhyanga mardana / sportmassage 60 min / € 70,00

Een ayurvedische ontspannende ritmische massage met warme olie voor iedereen die nood heeft aan ontstressen. Deze massage heeft een dubbel effect. Enerzijds wordt de huid gevoed met essentiële oliën en anderzijds werkt de warmte dieper in op de spieren en onderliggende weefsels in combinatie met de massagebewegingen ( soft / medium of hard )

Kruidenstempelmassage 60 min / € 75,00

Een dieptemassage met warme kruidenbuiltjes die bestaan uit zowel krachtige reinigende, activerende en ontspannende kruiden met een helende werking op huid, spieren en onderliggende weefsels. Deze massage wordt uitgevoerd met de permanent Contour® stempels die een constante warmte houden van 55°C. Op deze manier krijgt deze massage een belangrijke therapeutische waarde om onderliggende blokkades vrij te maken, spierspanningen te verminderen en de energie in het lichaam terug te laten stromen.8. Lichaamsbehandelingen


Partial body scrub ( rug of benen ) 30 min / € 50,00
Full body scrub 50 min / € 85,00

Een krachtige, diepe reiniging van de huid om onzuiverheden en dode huidcellen te verwijderen met een aromatische scrub op basis van rietsuiker of gemalen walnootjes.

Body polish ritueel ( aangevuld met massage en body oleation ) 80 min / € 120,00

Een krachtige, diepe reiniging van de huid om onzuiverheden en dode huidcellen te verwijderen met een aromatische scrub op basis van rietsuiker of gemalen walnootjes. Aangevuld met massage en body oleation.