Schoonheidsinstituut Sweet Treatments


Uw dermalogica expert in Sint-Martens-Latem

Jouw schoonheidsspecialist bij Sweet treatments is Marc Schurgers (´1986). Als gediplomeerd schoonheidsspecialist en gespecialiseerd voetverzorger (medische pedicure) heeft hij al enkele jaren beroepservaring om jullie behandelingen tot in de puntjes te verzorgen. Hij heeft ook door middel van het Dermalogica ‘EXPERT’ programma de status van expert bereikt. Dit drieledige programma is een hoogstaande opleiding met praktijk en theorielessen, aangeboden door gecertificeerde Dermalogica experts verbonden aan het International Dermal Institute in Los Angeles. (www.dermalinstitute.com) Hij werkt uitsluitend met de unieke Dermalogica producten en biedt de behandelingen aan die speciaal door dit merk zijn samengesteld.


The Moment Your Skin Changed. Forever

Wanneer producten van Dermalogica in aanraking met de huid komen, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis. Dermalogica is niet voor niets wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialisten en consumenten. Waarom? Omdat Dermalogica zich al 25 jaar met hart en ziel wijdt aan opleidingen, innovatie en professioneel advies. Met als doel: voor iedereen een gezonde mooie huid. Dermalogica gebruikt daarvoor geen advertenties, luxe verpakkingen, valse beloftes en trends.


Dermalogica is niet schattig!

En ook niet mooi, luxueus of vertroetelend. Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. De verpakkingen zijn niet ontworpen om bij je badkamer te passen. Dermalogica besteedt haar tijd aan het uitdenken van nieuwe, hightech, effectieve formules. Dermalogica gebruikt nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen. Dat doet Dermalogica niet, omdat die stoffen slecht zijn voor de huid. Dermalogica kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken. Voor een gezonde huid, een leven lang!